Cum comand?

Pentru a putea comanda produse pe acest site iti recomandam urmatorii pasi:

  1. Alege produsul dorit si verifica daca indeplineste conditiile cerute;
  2. Selecteaza in pagina produsului optiunile, finisajele sau cotele dorite
  3. Adauga produsul in cos
  4. Completeaza datele tale in campurile in care ti se cere acest lucru
  5. Alege daca doresti sa ridici personal produsele sau doresti livrare. daca alegi optiunea de livrare , dupa completarea adresei de livrare , vei fi instiintat sub rezumatul comenzii de costurile de livrare si ambalare, precum si o optiune de selectare a sumei platite in avans, daca este cazul.
  6. Consulta pagina de termeni si conditii inainte de a plasa comanda, apoi poti bifa casuta prin care iti exprimi acordul si poti trimite comanda.
  7. Vei primi pe e-mail-ul furnizat o confirmare a comenzii, dupa care vei fi contactat sau vei primi automat o factura proforma sau o confirmare de expediere in functie de tipul de produs selectat. Produsele simple pot fi trimise prin curier cu confirmare de awb , chiar si fara avans, produsele complexe perosnalizate sau la comanda, nu vor putea fi comandate decat dupa verificarea comenzii de catre un operator si emiterea unei facturi de avans
  8. Dupa primirea facturii proforme si verificarea conformitatii comenzii cu cerintele tale, precum si a detaliilor de natura financiara sau termene , poti face plata sumelor din proforma in unul din conturile furnizate. Vei primi apoi o confirmare de plata , care reprezinta lansarea in productie a comenzii tale
  9. La termenul stabilit, vei primi o instiintare despre finalizarea comenzii tale in productie si o factura de finalizare. Dupa achitarea sumei respective si/sau receptia produsului la sediu, vei putea ridica sau primi produsul prin curier. Succes!